Ciorba de ardei umpluti

de marcela1979 in Ciorbe, 5 Mar 2011 | 5120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi
  • 300 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ulei
  • frunze de patrunjel
  • pasta de rosii sau bulion
  • faina alba 2 linguri
  • vegeta,piper
  • 1 ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

Se pune apa la fiert.Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune in oala cand apa fierbe.Morcovii si patrunjelul radacina se curata si se taie cubulete si se adauga in ciorba.Ardeii se taie si se scot cotoarele si se spala.Carnea se amesteca cu 1 ou,vegeta,piper si se umplu ardeii cu ea.Cand zarzavatul e aproape fiert se pun ardeii in oala sa fiarba si se lasa 40-45 de minute la foc mic.Intr-o craticioara se incinge ulei ,se pun 2 linguri de faina si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Se adauga pasta de rosii si se amesteca ,apoi se pune cu polonicul din zeama peste rantas si se amesteca .Cand ardeii sunt fierti se pune rantasul in oala si se lasa sa dea cateva clocote.Se potriveste de gust cu vegeta si piper si la urma se pune frunze de patrunjel tocate.Se serveste simpla sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti